Activiteiten

Jaarlijks organiseert de Stichting Vastgoedrapportage Twente verschillende activiteiten. Het symposium, projectbezoek, netwerklunch en een aantal vastgoedborrels staan elk jaar weer op het programma. De vastgoedborrels en het projectbezoek worden speciaal georganiseerd voor onze leden. Het symposium en de lunch zijn open bijeenkomsten en deze worden ook goed bezocht door niet-leden. Zo bent u als lid in de gelegenheid om kennis te maken met een nog groter netwerk.

Voor wie?

De netwerkborrels worden georganiseerd voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in het Twentse vastgoed. Van ontwikkelaar tot makelaar, van gemeentelijk bestuurder tot aannemer. Tijdens de Twentse Vastgoedborrels wordt een aantal gasten ontvangen, die gelieerd zijn aan de Twentse Vastgoedmarkt. De gasten worden geïnterviewd door Gerben Kuitert, redacteur economie bij de Twentsche Courant Tubantia en eindredacteur van de zakenbijlage De Ondernemer van deze krant. Daarna is er volop gelegenheid met branchegenoten na te praten in een ongedwongen sfeer.

Kortom, alle vastgoedprofessionals zijn van harte welkom. Een unieke kans om relaties aan te gaan en te bestendigen.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de Twentse Vastgoedborrels?

Dat kan! Voor € 295,– per jaar (ex btw) wordt u lid en ontvangt u een entreebewijs voor het jaarlijkse symposium, toegang tot de Vastgoedborrel (2x per jaar) alsmede toegang tot het projectbezoek.

 

Voor vragen kunt u terecht bij het secretariaat. Contact: Tetske: Fikst ‘t, mail:info@vastgoedrapportage.nl per telefoon via 06-13 100239

Agenda

Netwerkborrels in 2019