Twente Visie – Angelica van Veen

Dag Angelica! Wie ben je en wat doe je bij Twente Visie?

‘Ik ben Angelica van Veen. Ik ben al sinds 2010 werkzaam bij Twente Visie en het is nog steeds ontzettend leuk. Ik ben veel op pad om bedrijven te bezoeken en mee te denken over hun geprinte publiciteit. Met Twente Visie bieden we ondernemers een platform. Vijf keer per jaar komt ons magazine uit met een oplage van 5.000 stuks die onder alle ondernemers in Twente wordt verspreid. De markt is veel veranderd door de online marketing. Maar toch blijft de geprinte media belangrijk en is het continue in beweging. Het is bijzonder want ik kom wekelijks nog bij bedrijven in Twente die ik niet ken. Je krijgt een kijkje achter de schermen’.


Waarom doe je zo graag wat je doet?

‘Diversiteit, verbinden en meedenken dat zijn de drie pijlers waarvoor ik alle dagen weer enthousiast door Twente heen cross. Mensen aan elkaar verbinden doordat ik een groot netwerk heb. Die verbinding brengen wij onder andere tot stand met onze events als onze Memphis opname en overige events’.


Wat is jouw specialiteit Angelica?

‘Dat vind ik wel moeilijk om over mijzelf te zeggen! Een beetje Twentse bescheidenheid zal dan wel op zijn plaats moeten zijn toch? Als ik dat toch iets moet zeggen: mijn netwerk en dat ik altijd de weg weet te vinden in Twente. Om een magazine 5x per jaar te vullen moeten we als team creatief zijn. Dat doen we bijvoorbeeld met onze themanummers: veiligheid, duurzaamheid en bouw- vastgoed’.


Wat betekent Twente Visie voor Twente?

‘Wij willen met onze gevestigde naam een springplank zijn voor beginnende en gevestigde ondernemers in Twente. Onze onafhankelijk redactie draagt bij aan de kwaliteit die wij willen waarborgen voor ons magazine’.


Wat brengt de Vastgoedrapportage jullie en waarom zijn jullie sponsor?

‘De Vastgoedrapportage geeft ons weer de springplank naar de bouwvastgoed branche. Op deze manier kunnen we ook één keer per jaar een bouwvastgoedspecial uitbrengen. Wij brengen ieder jaar de Vastgoedrapportage uit. Een special waar wij heel trots op zijn. Zowel de Vastgoedrapportage als Twente Visie willen blijvend gezien worden en dat is weer een mooie connectie en verbinding’.


Waar kunnen wij jou ’s nachts voor wakker maken?

‘Nou gewoon niet doen, laat me slapen’.


Als je één dag burgemeester van Twente zou zijn, wat zou je dan doen?

‘Ik zou de N18 verbreden want dan ben ik sneller op mijn werk in Enschede’.