Laatste vastgoedborrel van het jaar 2016

Vastgoedborrel (8 december 2016)

De gezellige vastgoedborrel van 8 december vond plaats bij Frame Offices in Almelo. Harm Jan van Heuveln opende de bijeenkomst met een presentatie over de vastgoedplannen van de gemeente Almelo. Hij gaf een toelichting op de binnenstadsplannen en de visie op de hele gemeente. ‘We maken ons wel zorgen om de financieringsmogelijkheden voor het vastgoed van MKB’ers. We zien dat veel innovatieve bedrijven niet door kunnen groeien naar een groter pand vanwege de moeilijke financierbaarheid. Terwijl dat wel veel beweging zou kunnen brengen in de bedrijfsruimte markt’, aldus van Heuveln.

8-dec-1

Aansluitend gaf Laurens Vrind van Frame Offices een presentatie. Deze full-service kantoorformule streek op 1 april neer in de Javatoren in Almelo, in navolging van de successen in de vestigingen Rotterdam en Leiden. FrameOffices is van plan om meerdere vestigingen in Twente te openen.

Flexibele huurcontracten met een korte looptijd en aantallen vierkante meters die gemakkelijk op- of terug te schalen zijn. Dat kenmerkt de full service formule. Dat er daarnaast ook een receptioniste beschikbaar is, een goed restaurant is om klanten te ontvangen en dat er goede vergaderruimtes zijn maken het tot een succes. ‘We merken dat dit vooral aansluit bij middelgrote bureaus als architecten, reclamebureaus en advocatenpraktijken’, aldus Laurens Vrind van Frame Offices. ‘Wij bewegen mee met hun groei én ze zitten in een inspirerende omgeving zonder daar zelf moeite en kosten in te steken’.

img_0386

 

 

Programma

  • Datum: 8 december 2016
  • Locatie: Frame Offices Almelo
  • Tijdstip: 16.30
  • Parkeren:

Meld u aanDeelnemerslijst