Nieuwjaarsborrel 2019 (6 februari 2019)

Wij nodigen u van harte uit op onze Nieuwjaarsborrel! Dit jaar op een bijzondere locatie. Op woensdag 6 februari zijn we te gast bij het project de ‘oude Ambachtsschool’ in Enschede. Tijdens het symposium in 2016 won dit transformatieproject de felbegeerde Vastgoedprijs Twente. We zijn 2,5 jaar verder en mogen nu met z’n allen een kijkje nemen hoe dit proces verloopt. Daar zijn wij bijzonder nieuwsgierig naar!

Programma*
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Opening dagvoorzitter Laurens Jan Stam
16.40 uur Presentaties Saxion Hogescholen studenten
17.00 uur Presentatie Tom Harthoorn
17.20 uur Stemmen en jury beraad
17.30 uur Uitslag winnaars
17.35 uur Korte rondleiding voor geïnteresseerden
17.35 uur Borrelen en netwerken
19.00 uur Einde
*onder voorbehoud wijzigingen

Transformatie inspiratie van Tom Harthoorn
De monumentale Ambachtsschool in Enschede werd na jarenlange leegstand in de zomer van 2015 aangekocht door projectontwikkelaar Renpart Vastgoed. Tom Harthoorn, commercieel directeur van Renpart, vertelt ons in een korte presentatie over het complete transformatieproces. Welke keuzes zijn er gemaakt? Verloopt de herontwikkeling op schema? Welke bijzonderheden zijn er nog tevoorschijn gekomen?
Luister, ervaar en vraag!

Saxion Hogescholen presentaties studenten
Net als andere jaren hebben we onze ‘toekomstige’ collega’s uit het vak uitgenodigd. Drie studentengroepen van Saxion Hogescholen Enschede opleiding Vastgoed & Makelaardij zijn geselecteerd om een presentatie te geven als afronding van hun studieproject. De samengestelde vakjury zal de winnaar selecteren!

Aanmelden
U kunt zich vanaf nu aanmelden en we hopen u dan ook graag te mogen verwelkomen op woensdag 6 februari om 16.00 uur aan de Boddenkampsingel 80 in Enschede.

 

Programma

  • Datum: 6 februari 2019
  • Locatie: Boddenkampsingel 80 Enschede
  • Tijdstip: 16.00 uur
  • Parkeren: -

Meld u aanDeelnemerslijst