Vastgoedborrel Balengebouw (2 februari 2017)

Op een unieke plek met een programma dat volledig in het teken stond van conceptdenken in de bouw vond de Nieuwjaarsborrel plaats, in samenwerking met Saxion.

Het verhaal van het Balengebouw
Omringd door glas en één met de omgeving vond de vastgoedborrel plaats in een prachtige ruimte in het Balengebouw. Het icoon in Roombeek van architect Rem Koolhaas met zijn markante beeltenissen van Jan Cremer op de muur. John Landewé nam ons mee in het inspirerende verhaal van het gebouw en vertelde over de manier waarop het pand omhoog gevijzeld is. De eerste huurders hebben inmiddels hun intrek in het pand genomen. Een uniek moment dus voor de Vastgoedrapportage om daar de borrel te kunnen organiseren.

Heldere keuzes leiden tot succes
Limesquare-eigenaar Edward Niemeijer hield tijdens de borrel een prikkelend betoog over het succes en de mogelijkheden van conceptdenken. Tijden zijn veranderd en dat vraagt een andere aanpak. Een aanpak die nodig is om het verschil te maken. In de vastgoed liggen daarvoor veel kansen, aldus Edward. De kunst is om met je concept niet iedereen te willen bereiken, maar uitsluitend je doelgroep. Speerpunten daarbij zijn big data, marketing automation en neuromarketing. Heel gericht te werk gaan en nog beter keuzes maken, dat leidt tot succes!


Nieuw concept voor voormalig postkantoor
In de ‘Meesterproef Project Vastgoedontwikkeling’ gingen vierdejaars studenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van Saxion op zoek naar nieuwe concepten voor het voormalig postkantoor aan de Boulevard 1945 in Enschede. Drie groepen van 4 studenten presenteerden tijdens de vastgoedborrel enthousiast hun project. Allen met een unieke kijk op het pand.

En de winnaar is…
Volgens de vakjury en de aanwezigen is “De Postduif” het meest unieke en realiseerbare project.
Dames gefeliciteerd!

 

 

 

Programma

  • Datum: 2 februari 2017
  • Locatie: Balengebouw, Lonnekerspoorlaan 114, Enschede
  • Tijdstip: 16.00 uur
  • Parkeren: Op de parkeerplaats Roombeek

Meld u aanDeelnemerslijst