Symposium 2017 (21 september 2017)

De winnaar van de Vastgoedprijs Twente 2017 is Elizen Vastgoed voor het project ‘voormalige Hofpassage’ in Enschede.

In de Grote Kerk in Enschede vond op 21 september het 15e symposium van de Vastgoedrapportage Twente plaats.  Op het evenement was iedereen die er toe doet in de Twentse vastgoedwereld aanwezig: de zaal was gevuld met 300 gasten.

Het thema van het symposium ‘Retail’ kwam aan bod tijdens de talkshow, waarin Carl Damen (Primera), Marcel Elferink (gemeente Hengelo), Anneloes van der Meer (Decathlon), Marijn Mengels (SamSam en VSHE) en Patrick Welman (gemeente Enschede) hun kijk op dynamiek in de binnensteden gaven.

De vastgoedcijfers die vervolgens werden gepresenteerd gaven een positief beeld: het gaat weer goed met de Twentse Vastgoedmarkt.

De drie genomineerden partijen rondom het thema Retail waren Urban Interest (binnenstadsplan Almelo), Bouwfonds/IEF Captial (Kalanderstraat Enschede) en Elizen Vastgoed (vml. Hofpassage Enschede).

Elizen Vastgoed ging met de Vastgoedprijs Twente naar huis, zij scoorden de meeste punten bij de jurycriteria.

Er werd nog lang nageborreld op het terras van SamSam, waar de netwerkborrel werden gehouden. Het weer was fantastisch, de sfeer was goed en er werden veel nieuwe contacten aangeboord. De 15e editie was opnieuw een succes!
Bekijk hier de foto’s van het symposium.

 

Programma

  • Datum: 21 september 2017
  • Locatie: De Grote Kerk Enschede
  • Tijdstip: 14:30
  • Parkeren: Parkeergarage Irene of Stationsplein

Deelnemerslijst