Symposium 2018

Symposium 2018 (20 september 2018)

Op donderdag 20 september 2018 vindt het jaarlijkse symposium van de Vastgoedrapportage plaats. Het thema van dit jaar is ‘Vernieuwende Woonconcepten’. Meldt u nu aan.

Ook dit jaar wordt het evenement georganiseerd voor iedereen die er toe doet in de Twentse vastgoedwereld. De cijfers van de Twentse Vastgoedmarkt worden weer gepresenteerd én iemand gaat naar huis met de Vastgoedprijs Twente. Daarnaast hebben we inspirerende sprekers en zijn er volop netwerkmogelijkheden.

Voor leden van de Stichting Vastgoedrapportage Twente is de toegang gratis. Niet leden zijn natuurlijk ook meer dan welkom maar zullen een eigen bijdrage betalen.

Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom bij de oude Melkhal in Enschede. Er is voldoende parkeerruimte in de buurt. Daarnaast is het ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, het ligt slechts op ongeveer 10 minuten loopafstand van het NS-station

Wilt u dit jaar de Vastgoedprijs Twente winnen? U kunt uw project tot 20 juli 2018 nomineren. U leest er hier meer over.

Meer informatie over het programma en de locatie volgt.

 

 

 

 

Programma

  • Datum: 20 september 2018
  • Locatie: Melkhal Enschede
  • Tijdstip: 14.00 uur
  • Parkeren: Nader te bepalen

Meld u aanDeelnemerslijst