SYMPOSIUM 2018 (20 september 2018)

De 16e editie van de Vastgoedrapportage Twente was weer een succes!  We kijken terug op een goed bezochte bijeenkomst op een unieke locatie. Veel deelnemers genoten van de sfeer in de prachtige herontwikkelingslocatie die de Rabobank en VincentSpikker ter beschikking stelden voor het symposium. 

Vernieuwende woonconcepten vormde het thema van de editie van 2018. Dagvoorzitter en innovatiedeskundige Marlon Huysmans gaf haar kijk op de trends in wonen. Met de tafelgasten Friso de Zeeuw, Evert van Kooten en Dennis Laing discussieerden we vervolgens over die trends. Wordt onze manier van wonen zo vernieuwend als we denken? Of blijven we in de nabije toekomst gewoon dezelfde woonwensen houden? De toekomst zal het leren, want de meningen liepen nogal uiteen.

Evert van Kooten van Hegeman Ontwikkeling nam de Vastgoedprijs Twente 2018 in ontvangst voor het project Parkwonen ’t Vaneker, namens de winnaars Hegeman Ontwikkeling, ROgg stedenbouw en landschap en Inbo architecten. De overige genomineerden in het thema Vernieuwende woonconcepten waren Stadsveld van De Witte van der Heijden architecten en Tiny Housing Twente van Ter Steege vastgoed en Tiny Housing Twente.

De foto’s van het symposium vindt u hier.
De cijfers van het afgelopen jaar vindt u in de digitale versie van de Vastgoedrapportage.

NB: bent u al lid?

 

 

Wel aangemeld, maar geen gelegenheid gehad om te komen? Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden.

Postitieve tendens op de Twentse Vastgoedmarkt. Lees hier het artikel uit de Tubantia van zaterdag 15 september_

 

 

 

 

Programma

  • Datum: 20 september 2018
  • Locatie: Melkhal Enschede
  • Tijdstip: 14.00 uur
  • Parkeren: Nader te bepalen

Deelnemerslijst