Zomer Vastgoedfestival

Zomer Vastgoedfestival (28 juni 2018)

 

Lekker sfeertje en inspirerende sprekers op zonnig Zomer Vastgoedfestival

‘Disruptie in onze sector: wees er op voorbereid. De wereld verandert snel, denk niet dat we als bouwsector jarenlang kunnen doorgaan op de manier waarop we dat altijd deden. Zorg ervoor dat je met innovatieteams gaat werken en de disruptie een slag voor bent’. Spreker Koert Terhürne, directeur van Dura Vermeer Bouw Hengelo, vertelde over disruptie op het zonnige Zomer Vastgoedfestival dat op 28 juni in Enschede plaatsvond.

‘De wereld staat in brand, denk met ons hele Overijsselse vastgoednetwerk mee over innovatieve oplossingen in de Woonkeuken’ sprak gedeputeerde Monique van Haaf. De opgave in de bouwsector tot 2040 is fors en vraagt om een andere aanpak. Bij ‘De Woonkeuken’ zetten we samen in op adaptief plannen, inclusief werken, innovatief wonen en circulair bouwen’.

Het Zomer Vastgoedfestival werd voor de eerste keer georganiseerd door samenwerkende Twentse netwerkclubs uit het Vastgoed. Jong Onroerend Goed Overijssel (JOO), VSGO (Vastgoed Sociëteit Gelderland Overijssel), Buildingsociety Twente en de stichting Vastgoedrapportage Twente namen het initiatief om iedereen samen te brengen.

Het weer was prachtig, Gastrobar Bij Rozendaal zorgde voor een uitstekende sfeer en catering en er werden veel nieuwe contacten tot stand gebracht. ‘Mooi initiatief, zo kom je op een hele gemakkelijke manier in contact met alle andere clubs’, aldus een van de enthousiaste bezoekers.

 

Programma

  • Datum: 28 juni 2018
  • Locatie: Gastrobar Bij Rozendaal
  • Tijdstip: 16.00 - 20.00
  • Parkeren: Parkeerplaats Roomweg Enschede

Meld u aanDeelnemerslijst