Zomerborrel 2017 (29 juni 2017)

Op een prachtige plek aan het water bij Het Boothuis van Buitenplaats De Houtmaat, vond de zomerborrel plaats. Het allerminst zomerse weer heeft de leden van de Vastgoedrapportage niet weerhouden om naar Hengelo te komen voor een mooi programma en interessant netwerk.

vastgoedrapportage zomerborrel 1

Marieke Mentink stelde in haar welkomstwoord Marianne Sprik aan de leden voor. Marianne is advocaat bij Kienhuis Hoving en versterkt sinds kort het bestuur van de Vastgoedrapportage Twente. Wij heten Marianne van harte welkom!

RAMPONDERNEMER!
Rampondernemer. Dat ben je niet zomaar. Daar moet heel wat voor gebeurd zijn. En dat bleek. Als we tijdens de presentatie ook maar even dachten dat er genoeg rampen in het werkverleden van Frank waren gebeurd kwamen er gewoon nog wat tegenslagen achteraan. Wat een turbulente carrière. Maar al deze tegenslagen hebben hem gebracht tot waar hij nu is. Een succesvolle (ras)ondernemer die kansen ziet, risico’s durft te nemen en er gewoon voor gaat! Een bijzonder verhaal.

vastgoedrapportage zomerborrel 2

Netwerkborrel
Na de inspirerende presentatie van Frank Krake klaarde de lucht en was het tijd om buiten na te praten onder het genot van een hapje en drankje. De grill chef van Buitenplaats De Houtmaat trakteerde de gasten op een compleet verzorgde BBQ als afsluiting van de avond.

vastgoedrapportage zomerborrel 3

Symposium
Na deze interessante zomerborrel maken we ons op voor het symposium op 21 september, waarin de rapportage met de actuele cijfers van het afgelopen jaar wordt gepresenteerd. We hopen u dan weer te mogen begroeten.

Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over het lidmaatschap en meld u snel aan.

 

 

Programma

  • Datum: 29 juni 2017
  • Locatie: Buitenplaats De Houtmaat
  • Tijdstip: 16.00 uur
  • Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid

Meld u aanDeelnemerslijst