Zomer Vastgoedborrel 2019

Zomer Vastgoedborrel 2019 (20 juni 2019)

Wij nodigen u van harte uit op onze Zomervastgoedborrel! Dit jaar organiseren wij de zomerborrel samen met Vastgoed Sociëteit Gelderland Overijssel en Jong Onroerend goed Overijssel op een unieke locatie in Twente.

Explorius Vastgoedontwikkeling heeft hiervoor het oude postkantoor in het centrum ter beschikking gesteld en deze borrel mede mogelijk gemaakt.

Oude postkantoor wordt omgebouwd tot een nieuwe VUE-bioscoop
Het monumentale postkantoor aan de Boulevard 1945 in Enschede wordt verbouwd tot een bioscoop met horeca en kantoren. Deze publiekstrekker zal jaarlijks vele bezoekers naar het centrum halen. Daarmee is de centrumlocatie niet alleen van toegevoegde waarde voor de bioscoop, maar is de bioscoop ook van toegevoegde waarde voor het centrum.

Bent u erbij?
U kunt zich vanaf nu aanmelden en we hopen u dan ook graag te mogen verwelkomen op donderdag 20 juni om 16.00 uur aan de Boulevard 1945 in Enschede.

Presentatie van Explorius
Explorius nam het initiatief om, samen met onder andere VUE International, het oude postkantoor te herontwikkelen naar een negen zalen tellende bioscoop met ruimte voor horeca en kantoorfuncties. De herontwikkeling respecteert de monumentale waarden van het pand.

Presentatie van Hans Achterbosch
Hans zal laten zien welke inzichten hij heeft verkregen door zijn ervaringen bij meerdere grote- en kleinere (klim) expedities over de hele wereld. Aan de hand van de actuele klimaat discussie deelt Hans zijn zorgen over de noodzakelijke energie transitie. “Hoe staan we er voor?” Vanuit de “noodzaak” tot verandering laat Hans zien hoe hij zijn inzichten in de laatste 10 jaar intensief heeft vertaald, als architect, naar gebouwen en architectuur in binnen en buitenland.

Programma
16.00 uur ontvangst
16.30 uur Presentatie Explorius
17.00 uur Presentatie van Hans Achterbosch
17.45 uur Borrel- en netwerk tijd!
20.00 uur Einde

 

Programma

  • Datum: 20 juni 2019
  • Locatie: Enschede
  • Tijdstip: 16.00 uur
  • Parkeren: van Heek

Meld u aanDeelnemerslijst