Oproep: nomineer uw project voor de Vastgoedprijs Twente 2018

Heeft u een vernieuwend woonconcept en wilt u genomineerd worden voor de Twentse Vastgoedprijs 2018? Vanaf vandaag tot 20 juli kunt u uw project aanmelden.

Indienen nominaties Vastgoedprijs Twente 2018, woningbouw architectuur nog mogelijk

De woningmarkt in Twente floreert, de economie trekt aan en de consument is koopzuchtig. Een goed teken voor de woningbouw in Twente. Architectuur krijgt weer de aandacht en de ruimte die ze verdient, waarmee het karakter van het Twentse vastgoed én de vernieuwing in woningbouw gezicht krijgt.

De Vastgoedprijs Twente 2018 staat dit jaar in het teken van deze vernieuwingen in de woningbouw:  de architectuur van de Twentse woningen. Waar we in eerste instantie zochten naar complete woonconcepten, hebben we de focus nu verlegd naar het meest in het oog springende beeld van de woningbouw: de architectuur.

Binnenkort maken we de genomineerden bekend van dit jaar. Om genomineerd te zijn heeft een ontwerp onderscheidend vermogen in woningbouwarchitectuur. Zo zijn duurzaamheid, lef en ambitie, de waarde voor de regio, de toepassing van (innovatieve) bouwtechnieken, alghele schoonheid, stedenbouwkundige inpassing en de vertaling van het architectonisch concept tot gebouw factoren die onderscheidend kunnen zijn.

Heb je je nog niet aangemeld voor de nominaties, maar vind jij dat jouw ontwerp echt niet mag ontbreken tussen de genomineerden? Stuur het dan voor 20 juli naar info@vastgoedrapportage.nl, zodat we de inzending nog mee kunnen wegen. De onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen en zal het terugbrengen tot maximaal 3 genomineerden. Deze zullen te zijner tijd de kans krijgen om het ontwerp persoonlijk toe te lichten tijdens een uitgebreide jurering.

Jurering
Een vakkundige jury zal alle ingekomen inzendingen beoordelen en deze terugbrengen tot maximaal drie genomineerden. Deze zullen te zijner tijd de kans krijgen om hun concept persoonlijk toe te lichten tijdens een uitgebreide jurering.
Bovendien worden de drie genomineerde concepten tijdens het symposium gepresenteerd.

Veel publiciteit
Meedoen aan de Twentse Vastgoedprijs brengt de genomineerden over het algemeen veel extra publiciteit in de Twentse media. Bovendien merken we dat de prijs gunstige invloed heeft op de verkooptijd van een project.

Doet u mee?
Bent u de potentiele winnaar van de Twentse Vastgoedprijs? Dan zien we uw inzending met belangstelling tegemoet via info@vastgoedrapportage.nl. De sluitingsdatum is 20 juli 2018.

Ook lid worden van de Vastgoedrapportage Twente? Lees meer

 

“Kansrijke projecten ontstaan uit verbinding, die verbinding maak
je bij de Twentse Vastgoedrapportage.”

Marieke Mentink, Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

“Lidmaatschap van de Vastgoedrapportage Twente is een must als je actief bent in het Twentse Vastgoed”
Roy Duijn, Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars v.o.f.

 

“Vastgoedrapportage Twente: voor en door Twentse vastgoedprofessionals”
Eddy van Horssen, van Wijnen Eibergen/Hengelo

 

“Lid worden van de Vastgoedrapportage Twente is: weten wat er
speelt en bij wie, in combinatie met overdracht van kennis en kunde!”
Erik Richters, Som=

 

“De Vastgoedrapportage verbindt bouw- en vastgoedprofessionals
op een ontspannen manier en stimuleert kennisdeling, daar wil je
gewoon bij zijn!”
Jeroen van Dijk, Van Dijk Groep

 

 

“In de beginfase ben ik nauw betrokken geweest bij de opzet van
dit fantastische evenement. Het verbindt mensen en houdt me op
de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit mijn vakgebied”
Hugo Koopman, Koopman Vastgoed BV