Gezellige Zomervastgoedborrel Vastgoedrapportage Twente in het oude postkantoor in Enschede

Ruim 120 belangstellenden uit de vastgoedwereld van Twente waren aanwezig bij de Zomervastgoedborrel van de netwerkvereniging Stichting Vastgoedrapportage Twente, Vastgoed Sociëteit Gelderland Overijssel en Jong Onroerend goed Overijssel.

Oude postkantoor wordt omgebouwd tot een nieuwe VUE-bioscoop
Het monumentale postkantoor aan de Boulevard 1945 in Enschede wordt verbouwd tot een bioscoop met horeca en kantoren. Explorius en Nijhuis Bouw verleende hun medewerking aan de borrel en vertelde enthousiast over hun plannen. Op de begane grond komen drie bioscoopzalen en op de eerste etage volgen er nog vier. Dit najaar wordt er gestart met de bouw. Deze publiekstrekker zal jaarlijks vele bezoekers naar het centrum halen. Daarmee is de centrumlocatie niet alleen van toegevoegde waarde voor de bioscoop, maar is de bioscoop ook van toegevoegde waarde voor het centrum.

Hans Achterbosch avonturier en architect
Hans heeft het publiek meegenomen naar meerdere grote- en kleinere (klim) expedities over de hele wereld en vertelt welke inzichten hij heeft verkregen. Aan de hand van de actuele klimaat discussie deelde Hans zijn zorgen over de noodzakelijke energie transitie. “Hoe staan we ervoor?” Vanuit de “noodzaak” tot verandering liet Hans zien hoe hij zijn inzichten in de laatste 10 jaar intensief heeft vertaald, als architect, naar gebouwen en architectuur in binnen en buitenland.

Na afloop van het plenaire gedeelte werd er afgesloten met een borrel en lekkere hap verzorgd door Gastrobar By Rozendaal en flink netwerken! Informatie over de Vastgoedrapportage Twente vindt u op www.vastgoedrapportage.nl

Klik hier voor meer foto’s.