Waarom lid worden?

Bent u op zoek naar verbinding met andere vastgoedprofessionals in het Twentse werkgebied? En wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele marktontwikkelingen in Twente? Word dan lid van de Stichting Vastgoedrapportage Twente.

Jaarlijks organiseert de Stichting Vastgoedrapportage Twente verschillende activiteiten. Bezoeken aan innovatieve projecten, inspirerende sprekers over actuele ontwikkelingen en inspirerende ontmoetingen vormen de basis van deze activiteiten.

Als lid heeft u exclusief toegang tot de vastgoedborrels en de projectbezoeken. Het jaarlijkse symposium en de Bouw- en Vastgoedlunch zijn open bijeenkomsten en worden ook door niet-leden goed bezocht. Zo bent u als lid in de gelegenheid om uw netwerk nog verder te vergroten.

Voor wie?

Van ontwikkelaar tot makelaar, van gemeentelijk bestuurder tot aannemer: onze netwerkgroep bestaat uit een zeer diverse groep vastgoedprofessionals uit alle disciplines. De ledenlijst vindt u hier.

netwerken 2

Tijdens de Twentse Vastgoedborrels wordt altijd aangesloten bij een actueel onderwerp uit de markt met een spreker of een projectbezoek. Aansluitend is er mogelijkheid om na te praten met branchegenoten in een ongedwongen sfeer tijdens de netwerkborrel.

Kortom, alle vastgoedprofessionals zijn van harte welkom. Een unieke kans om relaties aan te gaan en te bestendigen.

Kosten:
Voor slechts € 295,- per jaar (ex btw) bent u lid en ontvangt u een entreebewijs voor het jaarlijkse symposium, toegang tot de Vastgoedborrels en projectbezoeken en korting op de Bouw- en vastgoedlunch van LetsLunch. De borrels staan in het teken van actuele lokale vastgoedontwikkelingen en verbinding.

netwerken 3

meld u aan

 

 

Voor vragen kunt u terecht bij het programmabureau (Tetske: Fikst ‘t)
info@vastgoedrapportage.nl of 06-13100239

 

“Kansrijke projecten ontstaan uit verbinding, die verbinding maak
je bij de Twentse Vastgoedrapportage.”

Marieke Mentink, Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

“Lidmaatschap van de Vastgoedrapportage Twente is een must als je actief bent in het Twentse Vastgoed”
Roy Duijn, Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars v.o.f.

“Vastgoedrapportage Twente: voor en door Twentse vastgoedprofessionals”
Eddy van Horssen, van Wijnen Eibergen/Hengelo